O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Oglašavanje

Zašto se oglašavati na internetu?

Tvrtka koja ima svoju prisutnost na internetu, odnosno funkcionalne web stranice, trebala bi se promovirati. Ukoliko na web stranici nema posjetitelja, ona je beskorisna i ne ispunjava svoju svrhu.

Kako bi povećali promet svoje stranice i time bolje prodali svoj proizvod ili kampanju, potrebna Vam je publika koja će Vaše stranice zamijetiti svaki dan. A tu nastupamo mi. O oglašavanju na internetu postoje razna predviđanja i statistike inozemnih medija. Svi se slažu u jednom: definitivan rast internet oglašavanja. Za ovakvo predviđanje postoji više razloga. Baš zbog ovih prednosti koje ćemo nabrojati.

Nabrojat ćemo samo nekoliko prednosti oglašavanja na Internetu nad oglašavanjem u ostalim medijima:

  • Cijena je višestruko povoljnija nego u svim drugim vidovima oglašavanja,

  • Mjerenje učinkovitosti web oglašavanja je jednostavno jer su Vam dostupni konkretni statistički podaci,

  • Ciljano tržište - veoma se jednostavno može utjecati na ciljanu interesnu grupu ljudi. Npr. na regionalno ili dobno ciljanje

  • 24 satna dostupnost sedam dana u tjednu, svim korisnicima u svijetu koji imaju pristup Internetu. Korisnici sami biraju kada će pristupiti Web stranicama, dok primjerice kod TV-a postoji vrijeme emitiranja: tko se u to doba zatekne pred ekranom vidi emitiranu reklamu. To nije zanemarivo, jer kad korisnik odluči posjetiti određene stranice, veća je vjerojatnost da će lakše prihvatiti informacije, i to ne samo one koje sam traži, nego i one koje mu se tamo nude.

  • Svježe informacije - obzirom da se radi o interaktivnom mediju u kojem se informacije neprestano obnavljaju korisnicima Interneta dostupne su uvijek najnovije informacije, a komunikacija s korisnicima je dvosmjerna.

Koje su prednosti oglašavanja na internetu?

Cijena oglašavanja na internetu je mnogo povoljnija nego u ostalim medijima, a oglašavanjem na internetu lako se dolazi do ciljane publike koja traži i želi kupiti upravo ono što Vi prodajete. Prednosti ovakvog načina oglašavanja su: reklama je vidljiva 24 sata dnevno čim netko otvori stranicu, brzina, marketinšku kampanju na internetu moguće je osmisliti i realizirati u vrlo kratkom roku, vrlo laka izmjena reklamnih bannera.

Internet kao medij neusporedivo je brži od tiskanih medija, informativniji od radija i televizije. Fleksibilnost kampanje - može se mijenjati i usmjeravati čak i nakon početka kampanje, brojne nove mogućnosti i različita područja oglašavanja, te kupac može detaljno vidjeti i izabrati vaše proizvode, dok je u drugim medijima ograničen prostorom i vremenom.

Za sve informacije vezane uz oglašavanje na portalu GlasLike.hr, cjeniku oglašavanja pogledajte u "Zakupu prostora! pod rubrikom " više" urednik@glaslike.hr

Dnevno 3000 - 7.000 posjeta, mjesečno 200.000 posjeta i 600.000 pregleda stranica. Uredništvo zadržava pravo procjene pripadnosti članka rubrici, kao i suglasnosti za objavu. Za promociju članka putem Fabebooka ne zaračunavamo dodatni trošak. Bannere standardnih dimenzija preuzimamo ili izrađujemo za Vas. Cijene izrade bannera: - statički: 100 kuna, - animirani:150 kuna, - flash:200 kuna..

Novalja.coom