O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

O nama

Do sada su na području Ličko-senjske županije pokrenuta tri sestrinska portala: GlasGacke.hr , SenjskaBura.hr  i Novalja.cool.  Bez obzira na brojne i gotovo neograničene elektroničke mogućnosti suvremena svijeta, gdje gotovo pa svatko može imati (uz neke ne tako velike troškove) svoj portal, o web stranicama da i ne govorimo, odnosno kad je već postalo pitanje suvremena uljuđena ponašanja da se bude na Facebooku, pojava novih portala naoko izgleda posve obeshrabrujuća. Jer, kako smo kazali, nije problem pokrenuti portal, mnogo teže ga je održavati, puniti sadržajem i pridobiti čitatelje, odnosno korisnike.

Kroz nekoliko godina prakse sa spomenutima sestrinskim portalima zamijetili smo da ima mjesta prije svega lokalnim portalima, onima koji se prvenstveno bave svojom sredinom, svojim ljudima, koji pratite lokalne događaje jer ljudi žele biti pravovremeno informirani što se oko njih događa, što se događa u njihovoj sredini. To je posve slično s lokalnim radijima koji imaju ograničen domet slušanosti, ali su u svojoj sredini najslušaniji, slušaniji od velikih (nacionalnih) radija.

Zato je GlasLike.hr zamišljen kao portal koji će se prvenstveno baviti područjem Grada Gospića i Ličko-senjske županije.
Naglašavamo da uređivačka politika portala ne će dopustiti blaćenje i klevetanje pojedinaca. Ako se ima komentirati nešto, onda je to događaj, ne nužno osoba. Svaki komentar koji bude odstupao od ovih načela bit će uklonjen, što nije osakaćivanje slobode izražavanja, već stav proklamirane uređivačke politike. Naravno da se samim time ne isključuju kritički osvrti, ali ti se osvrti trebaju odnositi na negativnost pojave, s ciljem da se ona ukloni ili suzbije, ne nužno i na osobu koja ju je izazvala ili koja ju provodi.

Za suradnju smo uvijek otvoreni, pa tko ima interesa može nas kontaktirati na urednik@glaslike.hr.

Novalja.coom