O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Pripreme za obilježavanje Nacionalnog dana darivatelja krvi

1/5
Pripreme za obilježavanje Nacionalnog dana darivatelja krvi
Pripreme za obilježavanje Nacionalnog dana darivatelja krviPripreme za obilježavanje Nacionalnog dana darivatelja krviPripreme za obilježavanje Nacionalnog dana darivatelja krviPripreme za obilježavanje Nacionalnog dana darivatelja krviPripreme za obilježavanje Nacionalnog dana darivatelja krvi
Objavljeno: 14-10-2015

Utemeljenje dobrovoljnog davanja krvi u Hrvatskoj, uz promidžbu i organizaciju akcija davanja krvi, zajednički provode Hrvatski Crveni križ i Transfuzijska služba Hrvatske na načelima dobrovoljnosti, anonimnosti, neprofitabilnosti i solidarnosti.

Gradsko društvo Crvenog križa Otočac kroz 2015., prema godišnjem planu od 4 akcije darivanja krvi,  jučer je provelo posljednju ovogodišnju akciju.

Akciji je pristupilo 77 dobrovoljnih darivatelja krvi te je prikupljeno 69 doza dragocjene tekućine.

U tijeku su pripreme za obilježavanje Nacionalnog dana darivatelja krvi, 25.listopada. To će biti prilika da zahvalimo našim sugrađanima koji darivanjem krvi na najplemenitiji mogući način iskazuju svoju humanost i ljudsku solidarnost s bolesnima i unesrećenima, nesebično darujući dio sebe kako bi pomogli drugima. Zahvaljujući njihovoj humanosti svakodnevno se spašavaju ljudski životi, pruža pomoć bolesnicima i žrtvama nesreća.

Dragica Cvitković

Podijeli novost na društvenim mrežama!