O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Započinje obnova društvenog doma u Sincu

1/1
Započinje obnova društvenog doma u Sincu
Započinje obnova društvenog doma u Sincu
Objavljeno: 19-09-2015

OTOČAC – Interpretacijsko-komunikacijski centar kulturno-povijesne baštine i biološke raznolikosti Gacke doline, naziv je projekta Grada Otočca, a koji se odnosi na rekonstrukciju Društvena doma u Sincu. Što se sve krije pod ovim kobasičastim nazivom projekta?

Već se čitateljstvo ovog portala imalo priliku upoznati s ovim projektom, naime svojevremeno je bio predstavljen u Zagrebu na natječaju Zagrebačke banke d.d. Bilo je to u veljači ove godine, ovaj projekt ušao je u izbor 10 odabranih projekata u kategoriji Moja zelena dolina, no po glasovima čitatelja nije upao među odabrana tri i nije dobio potporu od 33.000 kuna.

Sada Grad Otočac provodi postupak nabave za izradu projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju Društvenog doma u Sincu. 

Za projektanta projektno-tehničke dokumentacije odabrana je tvrtka Zona Creativa d.o.o. iz Zagreba, a što će stajati 237.500 kuna. Za izradu projektno-tehničke dokumentacije za unutarnje uređenje i opremanje odabrana je tvrtka Aktis Projekt d.o.o. iz Zagreba, a što će stajati 187.500 kuna, dok je za izradu projektno-tehničke dokumentacije za uređenje pješačko kolne površine ispred odabrana tvrtka Normala d.o.o. Dubrovnik, što će stajati 78.750 kuna. Sveukupno za projektiranje treba osigurati 503.750 kuna.

M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!