O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Senjani iz "svita" na trgu Dvorac

1/12
Senjani iz "svita" na trgu Dvorac
Senjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu DvoracSenjani iz "svita" na trgu Dvorac
Objavljeno: 12-08-2015

Društvo Senjana i prijatelja Senja "Nehaj", sinoć je na trgu Dvorac organiziralo zabavni program za sve one ki vole Grad Senj i ne ki ga nose u srcu.

Kako je izjavil predsjednik društva Jure Mandekić ,želja je uključit u društvo ča veći broj Senjana,ko i one iz Svetog Jurja, Vratnika, Krivog Puta, Jablanca, Krasna, Stolca koji žive u Zagrebu. Društvo Senjana delat če na promicanju Grada Senja zbližavanju gradova Senja i Zagreba,pomoći senjanima koji žive u Zagrebu.

Nakon prestanka rada društva Senjana i prijatelja Senja "Nehaj" prije više od 10 let,ove godine 13.03.2015. održana je u Zagrebu osnivačka Skupština na kojoj je za predsjednika izabran Jure Mandekić,a za dopredsjednika Marko Tomljanović,tako da je započel nanovo rad društva. Društvo sad broji oko 150 članova i vjeruju da će sinoćnjom promocijom i feštom taj broj bit uskoro puno veći.

Trg Cilnica bil je prepun posjetitelja,a da im bude lipo pobrinuli su se sastav "Arija", ženska klapa "Senjkinje" i plesna grupa "Rožice"

Badave se dilila pečena sardela i plavice,bilo je ila za svih i niki ni ostal kratki rukavi.

 

Zoran Hapčo Pika

Podijeli novost na društvenim mrežama!