O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ludilo u gradu pod Nehajem

1/20
Ludilo u gradu pod Nehajem
Ludilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod NehajemLudilo u gradu pod Nehajem
Objavljeno: 09-08-2015

Sinoć je i službeno zatvoren 44. Međunarodni senjski ljetni karneval. Tri dana živio je Grad Senj uz muziku, pjesmu i veselje na veliko zadovoljstvo svih stanovnika i gostiju Grada Senja.

Jučer u 19,00 sati ispod Nehaja prema centru sve do trga Cilnica krenula je velika maškarana povorka koja je oduševila sve prisutne,kako domače tako i strane posjetitelje.

Feštalo se do ranih jutarnjih sati na trgu Cilnica a i malo koji ugostitelj nije na svojoj terasi imao "živu" muziku, tako da su i kafići bili dobro posjećeni.

Za novo"ludilo" senjani moraju čekati 45. ljetni karneval 2016. godine

 

Zoran Hapčo Pika

Podijeli novost na društvenim mrežama!