O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Misa zadušnica za hrvatskog branitelja Zlatka Tominca

1/8
Misa zadušnica za hrvatskog branitelja Zlatka Tominca
Misa zadušnica za hrvatskog branitelja Zlatka Tominca Misa zadušnica za hrvatskog branitelja Zlatka Tominca Misa zadušnica za hrvatskog branitelja Zlatka Tominca Misa zadušnica za hrvatskog branitelja Zlatka Tominca Misa zadušnica za hrvatskog branitelja Zlatka Tominca Misa zadušnica za hrvatskog branitelja Zlatka Tominca Misa zadušnica za hrvatskog branitelja Zlatka Tominca Misa zadušnica za hrvatskog branitelja Zlatka Tominca
Objavljeno: 04-08-2015

Danas je u rodnom mjestu Stajnici održana sveta misa zadušnica u spomen 20. godišnjice pogibije hrvatskog branitelja i dragovoljca Domovinskog rata Zlatka Tominca koji je svoj život položio na oltar Domovini kao sudionik vojno-redarstvene operacije „Oluja“. Obilježavanje  20. godišnjice pogibije Zlatka Tominca inicirali su njegovi kolege suborci iz 9. gardijske brigade „Vukovi“, a misa zadušnica je služena i za druge poginule pripadnike 9. gardijske brigade Hrvatske vojske kao i za sve hrvatske branitelje koji su svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske.

Svetoj misi koju je predvodio vlč. Šimo Božić u crkvi sv. Nikole, uz obitelj i mnoštvo kolega suboraca iz 9. gardijske brigade „Vukovi“, prisustvovao je načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić sa suradnicima.

Nakon mise zadušnice, položeni su vijenci i upaljene svijeće te odana dužna počast na grobu pokojnog hrvatskog branitelja i dragovoljca Domovinskog rata Zlatka Tominca.

 

Ana Manjerović

Podijeli novost na društvenim mrežama!