O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Završeno XXIV ekipno prvenstvo RH u kuglanju za mlađe juniore na Plitvičkima jezerima

1/7
Završeno XXIV ekipno prvenstvo RH u kuglanju za mlađe juniore na Plitvičkima jezerima
Završeno XXIV ekipno prvenstvo RH u kuglanju za mlađe juniore na Plitvičkima jezerima Završeno XXIV ekipno prvenstvo RH u kuglanju za mlađe juniore na Plitvičkima jezerima Završeno XXIV ekipno prvenstvo RH u kuglanju za mlađe juniore na Plitvičkima jezerima Završeno XXIV ekipno prvenstvo RH u kuglanju za mlađe juniore na Plitvičkima jezerima Završeno XXIV ekipno prvenstvo RH u kuglanju za mlađe juniore na Plitvičkima jezerima Završeno XXIV ekipno prvenstvo RH u kuglanju za mlađe juniore na Plitvičkima jezerima Završeno XXIV ekipno prvenstvo RH u kuglanju za mlađe juniore na Plitvičkima jezerima
Objavljeno: 16-03-2015

PLITVIČKA JEZERA – U kuglani športsko-rekreativnog centra Hotela Jezero na Plitvičkim jezerima dovršeno je XXIV ekipno prvenstvo RH u kuglanju za mlađe juniore. Prvenstvo je otvorio Ognjen Borčić ispred NP Plitvička jezera, a sudili su: Dalibor Špoljarić, Vladimir Rapaić, Danijel Kolar, Gordana Gračan, Srećko Bićanić, i Miroslav Smoljanović.

Prvenstvo je završeno u športskom duhu, kuglači su bili odlični, što se vidi po vrhunskim rezultatima. Atmosferi je pripomogla puna kuglana, a NP Plitvička jezera se pokazao pravim domaćinom.

Kakvi su rezultati postignuti?

1. Ponikve 1 Zagreb  - 2177

2. Zaprešić                  - 2149

3. Osijek                      - 2143

4. Zabok                       - 2072

5. Centar Zagreb        - 2020

6. Goranin 1 Delnice - 1915

7. Ponikve 2 Zagreb   - 1887

8. Goranin 2 Delnice  - 1874.

 

Eto, to su rezultati ekipa. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Rosandić – 575 čunjeva, član pobjedničke ekipe Ponikve 1 Zagreb.

M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!