O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

"Živa voda" - list Zajednice mladih Ivan Pavao II.Otočac

1/4
"Živa voda" - list Zajednice mladih Ivan Pavao II.Otočac
"Živa voda" - list Zajednice mladih Ivan Pavao II.Otočac "Živa voda" - list Zajednice mladih Ivan Pavao II.Otočac "Živa voda" - list Zajednice mladih Ivan Pavao II.Otočac "Živa voda" - list Zajednice mladih Ivan Pavao II.Otočac
Objavljeno: 17-01-2015

Ovih dana iz tiska je izašao drugi broj "Živa voda" list Zajednice mladih Ivan Pavao II. Otočac. Na početku lista je poruka mladima u novoj 2015.godine, a u vijestima je:Susret s povjerenikom za mlade Gospićko-senjske biskupije vlč.Josipom Šimatović u Otočcu, Doček Nove Godine s Gospodinom na Baškim Oštarijama koje je predvodio vlč.mr.Marinko MIličević gdje je 40 mladih izcijele Hrvatske bili na misi iklanjanju i tako ispratili Staru i dočekali Novu godinu. List donosi i priču: Rastresenost dječaka za vrijeme svete mise, te svjedočanstvo: Gospinim zagovorom do predbračne čistoće, tu su i citati, vicvi, kutak za filmoljubce, kutak za knjigoljubce.

Na kraju lista je poziv mladima da dođu na sastanak Zajednice mladih Ivan Pavao II. koji se održava svakog četvrtka u 19,00 sati u Otočcu, u Pastoralnom centru na katu.

List uređuje Zajednica mladih a izdaje Župa Presvetog Trojstva iz Otočca.

List je besplatan.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!