O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Memorijal Josipa Jovića“ u kickboxingu

1/1
Memorijal Josipa Jovića“ u kickboxingu
Memorijal Josipa Jovića“ u kickboxingu
Objavljeno: 31-03-2023

PLITVIČKA JEZERA - U subotu će u Športsko-rekreacijskom centru na Mukinjama u Nacionalom parku Plitvička jezera biti održan tradicionalni „Memorijal Josipa Jovića“ u kickboxingu. To je jedanaesti po redu Memorijal u spomen na prvog poginulog hrvatskog redarstvenika, koji je izgubio život u akciji na Plitvičkim jezerima na Uskrs 1991. godine.

Organizator „Memorijala Josipa Jovića“ je Kickboxing klub Škorpion Zagreb, a pokrovitelj Memorijala tradicionalno je Ministarstvo hrvatskih branitelja uz potporu Nacionalnog parka Plitvička jezera te Općine i Turističke zajednice Plitvička jezera.

Uoči natjecanja na Memorijalu, bit će položeni vijenci i svijeće na spomenik prvom poginulom hrvatskom redarstveniku Josipu Joviću na mjestu pogibije.

Ove godine, Memorijal Josipa Jovića vraća se na Plitvička Jezera, gdje je i pokrenut. Od 2007. godine, Memorijal se održavao u Slunju tijekom trajanja obnove Športskog centra Mukinje. Sada, Športski centar Mukinje je novoobnovljen i ponovo nudi vrhunske uvjete za održavanje športskih natjecanja i priprema sportaša.

Očekuje se oko 250 natjecatelja iz cijele Hrvatske u svim dobnim skupinama (djeca, kadeti, juniori i seniori) koji će biti razvrstani u svoje težinske kategorije. Memorijalni kickboxing kup odlična je prilika za sve ljubitelje borilačkih vještina da uživaju u vrhunskim nastupima športaša i prisjete se heroja Josipa Jovića.

NPPj/M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom