O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Bespovratna sredstva za meke mjere u gospodarstvu

1/1
Bespovratna sredstva za meke mjere u gospodarstvu
Bespovratna sredstva za meke mjere u gospodarstvu
Objavljeno: 30-03-2023

OTOČAC - Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za meke mjere (Soft Measures) poslovnog programa Business Development and Innovation Croatia, otvoren do 10. svibnja ove godine.

Program se financira iz sredstava financijskog mehanizma Norveške darovnice za razdoblje 2014.-2021., a upravitelj fonda je Innovation Norway. 

U okviru poziva je na raspolaganju gotovo 700.000 eura za meke mjere koje imaju za cilj podizanje konkurentnosti hrvatskih tvrtki povećanjem kapaciteta za poslovni razvoj kroz aktivnosti kao što su umrežavanje s klijentima i partnerima, suradnja u klasterima, udrugama ili mrežama, podrška ženskom poduzetništvu, obuka za popunjavanje praznina u vještinama, studije izvedivosti, stjecanje novih uvida o tržišta ili tehnologijama, mentorstvo i druge vrste izgradnje kompetencija.

Prihvatljivi prijavitelji projekata su MSP i velike tvrtke koje nemaju više od 25 posto državnog vlasništva, kao i neprofitne organizacije (uključujući klastere i poslovna udruženja), registrirane kao pravne osobe u Hrvatskoj – obavještava Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac.

M.K.

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom