O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održana izborna Skupština Udruge žena sportske rekreacije Otočac

1/1
Održana izborna Skupština Udruge žena sportske rekreacije Otočac
Održana izborna Skupština Udruge žena sportske rekreacije Otočac
Objavljeno: 04-02-2019

Udruga žena sportske rekreacije Otočac održala izbornu Skupštinu u petak 1.veljače 2019.godine  u prostoru  doma HV Otočac.

Na dnevnom  redu je bilo izvješće o radu Udruge  u 2018. godini, financijsko izvješće za 2018. godinu, razmatranje i usvajanje programa rada Udruge za 2019. godinu i razmatranje i usvajanje financijskog plana za 2019. godinu.

Budući je bila i izborna Skupština članice su izabrale, odnosno potvrdile  novo- staro rukovodstvo – predsjednicu – Suzanu Bižanović, dopredsjednicu – Mirijanu Plišić  i tajnicu Udruge – Katarinu Šimatović.

U kalendaru  programskih akcija i zadataka za 2019. godinu je istaknuto redovno sportsko-rekreacijsko vježbanje žena po programu aktivnosti 2x tjedno koje se održava u prostoru doma HV za mlađe članice Udruge, kao i program vježbanja žena 50+, te organizacija 13. sportsko-rekreacijskih susreta žena  u listopadu 2019.godine.

Po izboru aktivnosti održavaju se odbojkaški i kuglački treninzi.

Zahvaljujem svim članicama na dosadašnjem uspješnom 25-godišnjem radu, vježbanju, treninzima, zajedničkom radovanju na pobjedama i ostvarenim rezultatima, te promicanju sportske rekreacije u gradu Otočcu.

Poruka  rekreativki  - Tek nam je 25 godina!

 

Predsjednica UŽSR Otočac

mr.sc. Suzana Bižanović

 

Foto: Arhiv 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!