O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Promocija knjige "Šest milimetara" Josipe Pavičić Berardini

1/1
Promocija knjige "Šest milimetara" Josipe Pavičić Berardini
Promocija knjige "Šest milimetara" Josipe Pavičić Berardini
Objavljeno: 17-10-2018

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige te Mjeseca borbe protiv raka dojke srdačno pozivamo na književnu večer promocija knjige „ŠEST MILIMETARA“ Josipe Pavičić Berardini, Gradska knjižnica Senj, utorak 23.listopada 2018.godine s početkom u 18,00 sati. 

„Šest milimetara“ (Ispovijest o boli i pobjedi) je nova knjiga Josipe Pavičić Berardini u kojoj  progovara o svojoj borbi s karcinomom dojke. U ovom intimnom dnevniku autorica opisuje  sve faze svoje borbe protiv bolesti-od same dijagnoze, straha i tjeskobe pa sve do optimizma koji je bio neizostavan dio borbe za zdravlje. U svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu. Pritom navodi i sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima nudeći savjete kako se nositi s takvom nemilom životnom situacijom.

Urednica izdanja je Sandra Pocrnić Mlakar, a predgovor je napisala poznata liječnica dr. Vesna Ramljak.

Prema knjizi ove je godine u režiji Kesnije Zec u Zagrebačkom kazalištu mladih nastala i uspješna istoimena predstava u izvedbi poznate hrvatske glumice Darie Lorenci Flatz.

Josipa Pavičić Berardini već je dvadeset godina prisutna u tiskanim i TV medijima, voditeljica je autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke pomoći oboljelim ženama. Njezina prethodna tri romana („Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“) postali su bestseleri, a sudeći prema zainteresiranosti javnosti, i novi naslov „Šest milimetara“ oborit će rekorde prodaje.

Dođite na predstavljanje knjige i poslušajte zanimljivo te nadasve korisno i inspirativno izlaganje autorice, a nakon promocije možete kupiti knjigu te porazgovarati s Josipom.

Veselimo se Vašem dolasku!

A.P.R. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!