O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Radovi na uređenju okoliša Dječjeg vrtića Tratinčica u Brinju

1/4
Radovi na uređenju okoliša Dječjeg vrtića Tratinčica u Brinju
Radovi na uređenju okoliša Dječjeg vrtića Tratinčica u Brinju Radovi na uređenju okoliša Dječjeg vrtića Tratinčica u Brinju Radovi na uređenju okoliša Dječjeg vrtića Tratinčica u Brinju Radovi na uređenju okoliša Dječjeg vrtića Tratinčica u Brinju
Objavljeno: 11-10-2018

BRINJE - Osim radova na energetskoj obnovi Dječjeg vrtića Tratinčica u Brinju koji se već primiču kraju, u tijeku su i radovi na uređenju okoliša dječjeg vrtića što uključuje postavljanje nove ograde oko vrtića, uređenje staza u dvorištu vrtića i nabavku novih igrala. Većina sredstava za projekt uređenja okoliša osigurana su kroz javni poziv Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku koje je odobrilo 151.116,00 kn za projektni prijedlog, ostatak sredstava od 30.000 kn potrebnih za provedbu projekta osigurala je Općina Brinje.  Vrijednost ugovorenih radova uređenje okoliša, sklopljenih s izvođačem radova tvrtkom Matasić d.o.o. iz Otočca, je 180.000 kn.

Kroz projekt energetske obnove zgrade  dječjeg vrtića, u Dječji vrtić Tratinčica uvest će se sustav centralnog grijanja te je potrebno izgraditi kotlovnicu. Izgradnja nove kotlovnice financira se iz sredstava  Općine Brinje,  a vrijednost ugovorenih radova je 91.000 kn. Izvođač  radova na izgradnji kotlovnice je Tomo, obrt za usluge, iz Stajnice. Kako bi se kotlovnica izgradila, bilo je potrebno proširiti dvorište Dječjeg vrtića Tratinčica. Općina Brinje je u tu svrhu kupila susjednu građevinsku parcelu kojim se  riješio problem smještaja kotlovnice, ali ujedno su djeca dobila dodatni prostor za igru.

Nadzor nad provedbom ugovorenih radova vrši tvrtka AS-inženjering iz Senja.

 

Ana Manjerović 

Podijeli novost na društvenim mrežama!