O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Grad Senj raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

1/1
Grad Senj raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima
Grad Senj raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima
Objavljeno: 10-10-2018
10. listopada 2018. u Uredu gradonačelnika grada Senja održana je tiskovna konferencija na kojoj je gradonačelnik grada Senja Sanjin Rukavina najavio raspisivanje Natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima s prebivalištem na području grada Senja. Istoj su prisustvovali zamjenik župana Ličko-senjske županije Vice Nekić, savjetnik-koordinator za kulturu i društvene djelatnosti u Jedinstvenom upravnom odjelu grada Senja Mislav Bilović te predstavnici medija. 
 
Stipendije se dodjeljuju učenicima i studentima s prebivalištem na području grada Senja tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija za školsku odnosno akademsku godinu 2018./2019. Mjesečni iznos stipendije tijekom redovitog srednjoškolskog obrazovanja za učenike iznosi 650,00 kuna, dok mjesečni iznos stipendije za studente iznosi 1.000,00 kuna. Stipendije će se davati prema kriterijima uspjeh u školovanju, socijalni status, deficitarnost zanimanja i posebne prilike. Dodijelit će se ukupno 20 stipendija. Tako Grad Senj nakon 6 godina osigurava sredstva za stipendije iz vlastitoga proračuna.
 
Natječaj sa svim potrebnim obrascima bit će objavljen na mrežnim stranicama Grada na adresi www.senj.hr u srijedu, 10. listopada 2018. godine.
 
 
Ana Vukelić, prof. / Foto: A. V.
Podijeli novost na društvenim mrežama!