O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otočac u konkurenciji za Najuspješniju destinaciju ruralnog turizma

1/3
Otočac u konkurenciji za Najuspješniju destinaciju ruralnog turizma
Otočac u konkurenciji za Najuspješniju destinaciju ruralnog turizmaOtočac u konkurenciji za Najuspješniju destinaciju ruralnog turizmaOtočac u konkurenciji za Najuspješniju destinaciju ruralnog turizma
Objavljeno: 06-09-2018

OTOČAC – U okviru projekta „Godišnje hrvatske turističke nagrade“ Hrvatska turistička zajednica je i ove godine provela natječaj za izbor „DESTINACIJA GODINE“. Sukladno bodovanju i kriterijima, destinacija OTOČAC jedan je od finalista unutar potkategorije Najuspješnija destinacija ruralnog turizma.

Natječaj je bio otvoren od 20. srpnja do 13. kolovoza, i zaprimljene su od predstavnika turističkih klastera ukupno 44 kandidature.
Prezentacija destinacije održati će se danas, 6.rujna, u hotelu Korana Srakovčić u Karlovcu, pred predstavnicima Radne skupine 2. kruga ocjenjivanja, a među kojima će biti predstavnici Ministarstva turizma (6 članova), Hrvatske turističke zajednice (5 članova), Hrvatske gospodarske komore (3 člana), Ekonomskog fakulteta u Zagrebu (2 člana), Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji (3 člana) te Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (2 člana).
Prezentacija spremna kao i suveniri iz kućne radinosti Danijele Tonković i med OPG-a Bronzović spremni.

M.O.

Podijeli novost na društvenim mrežama!