O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Drugi dan Hrvatskoga festivala hodanja započeo u Otočcu

1/6
Drugi dan Hrvatskoga festivala hodanja započeo u Otočcu
Drugi dan Hrvatskoga festivala hodanja započeo u OtočcuDrugi dan Hrvatskoga festivala hodanja započeo u OtočcuDrugi dan Hrvatskoga festivala hodanja započeo u OtočcuDrugi dan Hrvatskoga festivala hodanja započeo u OtočcuDrugi dan Hrvatskoga festivala hodanja započeo u OtočcuDrugi dan Hrvatskoga festivala hodanja započeo u Otočcu
Objavljeno: 02-09-2018

OTOČAC – Nebo je jutros bilo sklonije Hrvatskom festivalu hodanja. U gradskom parku u Otočcu od jutros su se okupljali hodači, prijavljivali se, pripravljali se za početak hodanja po dvije staze Gackom, jednom kraćom i drugom dužom, ovisno o fizičkoj spremnosti i afinitetima.

A okupilo se podosta hodača, možda i više nego se objektivno očekivalo, rekoše da je na startu bilo najmanje 300 hodača. Lijepi broj, svakako obećavajući.

Samo da podsjetimo, Hrvatski festival hodanja organizirala je Turistička zajednica Ličko-senjske županije, a najveće zasluge u tome ima njen direktor Ivan Radošević. Na području Gacke svoj prilog je dala i Turistička zajednica Grada Otočca predvođena njenom direktoricom Mladenkom Orešković, a akciju je poduprla i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac.

M. K.

Foto: M.O.

Podijeli novost na društvenim mrežama!