O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Red se baciti u - hodanje

1/1
Red se baciti u - hodanje
Red se baciti u - hodanje
Objavljeno: 09-08-2018

GOSPIĆ – Proletjet će kolovoz, samo što nije, a eto početka rujna. A 1. i 2. rujna u organizaciji Turističke zajednice Ličko - senjske županije bit će održan 1. Hrvatski festival hodanja. Eto, ima svakovrsnih festivala, pa zašto jedan ne bi bio namijenjen i – hodanju. Hodanje je trend u svijetu (što li taj bijeli Svijet sve ne će smisliti od posve običnih stvari!), Na takvim festivalima u raznim zemljama „hoda“ i po nekoliko desetina tisuća hodača.  

1. Hrvatski festival hodanja bit će organiziran u Gospiću i Otočcu, pri čemu će svaki grad osigurati dvije rute – kraću i dužu. 1. rujan rezerviran je za Gospić, gdje će svi prijavljeni "šetači" savladavati dvije staze od 23 i 30 kilometara, simbolično nazvane Tesla. 2. rujna festival se seli u Otočac na staze imena Gacka, kraća staza je od 18 km te najdužu i najzahtjevnija staza cijelog festivala od čak 34 kilometra.

Rok za prijave je 28. kolovoza, a uz kotizaciju dolaze i službene majice, startni brojevi, voda, voće pa čak i prijevoz između dva grada.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!