O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Teku prijave ekipa za natjecanje u lovačkom kotliću na Eko etno Gackoj

1/3
Teku prijave ekipa za natjecanje u lovačkom kotliću na Eko etno Gackoj
Teku prijave ekipa za natjecanje u lovačkom kotliću na Eko etno GackojTeku prijave ekipa za natjecanje u lovačkom kotliću na Eko etno GackojTeku prijave ekipa za natjecanje u lovačkom kotliću na Eko etno Gackoj
Objavljeno: 07-07-2018

OTOČAC – Morali bi smisliti neku novu pjesmicu (ona, Oj, drugovi, je l vam žao… svakako ovdje nije ni najmanje primjerena, trebala bi nekako glasiti: … je l vam žao što se niste na vrijeme prijavili…, kako nema plime, nema ni rime, ali …), naime, 15. Eko etno Gacka ulazi u samo finale priprema. Jest da je tu još 20 dana, ali da bi sve funkcioniralo i te kako se treba potruditi, sve organizirati, predvidjeti, okupiti, 27. i 28. srpnja je tu, samo što nije, jer ta tri tjedna će proletjeti dok okom trepneš. Mnogi će reći, „ma ima vremena“, ima, ali zašto sve treba u zadnji čas? Pa nervoza, pa ljutnja, pa nesporazumi, a kada se sve na vrijeme riješi i dogovori, onda se sve i lako odradi. Ili možda fali toga nekakvog adrenalina, o kojemu svi buncaju, kao da im ga nije inače u životu manjka.

Zato se svi koji kane okušati se u natjecanju u kuhanju lovačkog kotlića trebaju na vrijeme prijaviti Turističkoj zajednici Grada Otočca. I to iz više razloga, a najbitniji je onaj da se zna s koliko se ekipa ulazi u natjecanje, da se svakoj ekipi osigura prostor, da ih se porazmjesti u parku (otočki park ipak ima svoje limite). Čak i oni koji se ne kane natjecati, a žele kuhati kotlić za svoje društvo i posjetitelje, također se iz rečenih razloga trebaju prijaviti. Čim prije, tim bolje.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!