O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medalje

1/21
Održana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medalje
Održana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medaljeOdržana Izvještajna skupština IPA Lika, dodjeljene plakete i medalje
Objavljeno: 02-06-2018

KRASNO - Jučer, 01.lipnja s početkom u 17,00 sati, na Krasnu, u restoranu Andrija, u Svetištu Majke Božje od Krasna održana je Izvještajna skupština Regionalnog kluba IPA Lika Gospić.

Prije Skupštine okupljeni članovi IPA-e prisustvovali su svetoj misi u crkvi Majke Božje Krasnarske a predvoditelj misnog slavlja bio je policijski kapelan preč.Mario Vazgeč, a suslavitelj je bio vlč.Ivica Blaževac vojni kapelan.

Skupštinu je započela u 18,30 sati intoniranjem himne i minutom šutnje za sve poginule redarstvenike i branitelje. Skupštinari su jednoglasno usvojili dnevni red i Pravilnik o radu Skupštine. Detaljno izvješće o radu RK IPA Lika Gospić podnio je predsjednik Tomo Bukovac - Butina.

Skupština kao najviše tijelo Udruge donjela je  i dvije odluke o izmjeni Statuta o sjedištu koje je premješteno iz Gospića u Otočac, te o kvorumu rada Skupštine gdje Skupšina donosi pravovaljane odluke natpolovičnom većinom svih prisutnih i odazvanih članova Udruge s pravom glasa. Također donjeta je odluka o izmejeni naziva Udruge koji se mijenja iz RK IPA LIKA Gospić u RK IPA Ličko-senjska, a na temelju zahtjeva članova iz Senja, Novalje i Karlobaga. Sve odluke donjete su jednoglasno. Usvojen je i Plan i program rada za 2018. godinu također jednoglasno. U raspravi je i bilo prijedloga o radu Udruge koji su također usvojeni jednoglasno.

Sukladno čl.56.st.2 Statuta RK IPA Lika i po čl.11.Pravilnika o priznanjima Hrvatske ssekcije a na temelju čl.4.istog Pravilnika plaketama i medaljama nagrađeni su slijedeći:

Zlatni znak - dobili su Željko Odorčić. Kristijan Kolak, Željko Brdar, Dragan Delač i Jurica Butković - članovi od posebnog djeluju za razvoj, ugled i širenje osnovnih ciljeva i zadaća IPA, kako među članovima kluba, tako i u sredini u kojoj žive i rade.

Srebrni znak - dobili su Denis Rukavina, Ivica Pavičić i Ivica Dapčić koa članovi od posebnog značaja koji djeluju za razvoj, ugled i širenje osnovnih ciljeva i zadaća IPA kako među članovima tako i u sredini u kojoj žive.

Brončani znak - dobili su Mihaela Mudrovčić, Miroslav Jurgan i Božo Perišić - članovi i dugogodišnji članovi od posebnog značaja koji djeluju za razvoj, ugled i širenje osnovnih ciljeva i zadaća IPA, te pridonose radu kluba po pitanju članstva.

Zlatne plakete - dobili su Darko Nekić, Josip Biljan, Ivan Bižanović, Tomo Bukovac - Butina, Jure Strika i Robert Katalinić - članovi od posebnog značaja za djelovanje i razvoj, ugled i širenje osnovnih ciljeva i zadaća IPA, kako među članovima kluba, tako i u sredini u kojoj žive i rade. Entuzijasti, vrlo odmjereni svojim radom u Klubu. Aktivni u prikupljanju donacija za Klub, te isti svojim radom pridonose nove članove u Klub.

Medalje i plakete uručio je predsjednih Hrvatske sekcije IPA Miljenko Vidak, čestitao je svim nagrađenim, zahvalio im se na njihovom radu i dopisu za Klub, te iskakao kako je RK IPA Ličko-senjska jedan od aktivnijih klubova u Hrvatskoj sekciji.

Druženje je nastavljeno uz domjenak.

I.B.

 

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!