O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Tomislav Užarević novi predsjednik OO HDZ-a Općine Plitvička jezera

1/5
Tomislav Užarević novi predsjednik OO HDZ-a Općine Plitvička jezera
Tomislav Užarević novi predsjednik OO HDZ-a Općine Plitvička jezera Tomislav Užarević novi predsjednik OO HDZ-a Općine Plitvička jezera Tomislav Užarević novi predsjednik OO HDZ-a Općine Plitvička jezera Tomislav Užarević novi predsjednik OO HDZ-a Općine Plitvička jezera Tomislav Užarević novi predsjednik OO HDZ-a Općine Plitvička jezera
Objavljeno: 29-05-2018

KORENICA-  Prijevremeni unutarstranački izbori za Predsjednika općinske organizacije HDZ-a Općine Plitvička jezera, prvi puta po načelu "jedan član, jedan glas" održani su 27. svibnja 2018.g. Tomislav Užarević jedini kandidat za predsjednika dobivši potreban broj glasova postao je predsjednikom Općinske organizacije HDZ-a Općine Plitvička jezera.

Dan kasnije, održana je i Izborna skupština općinske organizacije HDZ-a Općine Plitvička jezera u Korenici. Od ukupno 81 izaslanika, koliko ih je pozvano na Izbornu skupštinu odazvalo se 57 izaslanika. Na Izbornoj skupštini izabrani su članovi OO HDZ-a Općine Plitvička jezera i to redom: Ivan Galešić, Nina Čančar, Mladen Agatić, Mladen Vidović,Rudo Šapina, Zora Dragičević, Mario Ferderber, Ivica Jandrić, Darko Jurković, Marko Rumenović,Ivan Majetić, Hrvoje Kukuruzović. Birani su i članovi Nadzornog odbora, izaslanici na Izbornu skupštinu Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije te izaslanici na XIX. Opći sabor HDZ-a.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i Povjerenik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Nekić prof, Tajnica Povjerenstva Nada Marijanović i član Tomislav Kovačević te Povjerenik GO HDZ-a Grada Gospića Ivica Radošević. Prigodnim govorom obratila se Tajnica Povjerenstva uputivši čestitku novoizabranom predsjedniku i budućem OO HDZ-a Općine Plitvička jezera s nadom da će se HDZ ponovno pozicionirati na ono mjesto koje mu pripada. Osvrnula se i na protekli period u kojem se govorkalo o podjelama i frakcionaštvu unutar stranke rekavši kako su to neistine i da smo svi zajedno okupljeni oko istog cilja a to je boljitak i prosperitet HDZ-a, a shodno tomu i Općine Plitvička jezera i Ličko-senjske županije.

Povjerenik Darko Nekić, pridružio se čestitkama u svoje osobno ime te u ime Povjerenstva ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije. Zaželio je puno uspjeha u budućem radu i predsjedniku Tomislavu Užareviću i novoizabranom OO HDZ-a. Prisjetio se i zahvalio svima koji su u proteklim vremenima doprinijeli da HDZ bude vodeća snaga izražavajući nadu da će zajedničkim ponovno snagama dovesti HDZ na vlast u Općini Plitvička jezera.

 

OO HDZ- Općine Plitvička jezera 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!