O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Smaragdni eko filmski festival počinje u Gospiću

1/1
Smaragdni eko filmski festival počinje u Gospiću
Smaragdni eko filmski festival počinje u Gospiću
Objavljeno: 28-05-2018

GOSPIĆ - Smaragdni eko film festival (SEFF) je jedinstveni putujući festival filmova o zaštiti prirode i okoliša. Organizator festivala je EKS - ekološko kulturna scena iz Hrvatske Kostajnice. Ovogodišnje jedanaesto izdanje počinje otvorenjem festivala u Gospiću, 4. lipnja u Kulturno Informativnom Centru (atrij) s početkom u 21 sat, a u sklopu otvorenja nastupit će grupa Lili Gee i Strings.

Festival je vrlo poznat u svijetu budući da festivalski tim putuje iz mjesta u mjesto biciklima. Ovogodišnje izdanje festivala bit će po mnogo čemu posebno. Festivalski tim će prikazivati kratke ekološke filmove koji bude ekološku svijest, a uz projekcije su pripremljene i tribine, koncerti, te izložba radova na svili Mojce Astrid Aparnik.

Festivalski tim čine direktori sličnih festivala i redatelji iz Rusije, USA, Grčke, Španjolske, Portugala, Irana, Srbije, Dominikanske Republike, te Hrvatske. Pokrovitelji SEFF-a su Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Grad Gospić, te Sisačko-moslavačka županija.

D.Bogić

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom