O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Utakmice mlađih kategorija Košarkaškog Kluba Otočac

1/3
Utakmice mlađih kategorija Košarkaškog Kluba Otočac
Utakmice mlađih kategorija Košarkaškog Kluba OtočacUtakmice mlađih kategorija Košarkaškog Kluba OtočacUtakmice mlađih kategorija Košarkaškog Kluba Otočac
Objavljeno: 25-04-2018

Povod ovog osvrta je sinoćna utakmica domaćina KK Otočac i KK Autolimlak Karlovac koja je završila pobjedom domaćih igrača, do 11 godina,45:8.

Da podsjetimo da su naša dva kadeta prva dva na listi strijelaca u pretkadetskoj ligi Centar-Grad Zagreb, a to su Juraj Stopić 1. i Josip Podnar 2. te Marko Šporčić 8. Koji su nedavno napunili koš protivnika sa 129 koševa

Košarkaški klub „Otočac“ tijekom proljetnog dijela sezona 2017./2018.  se takmiči u ligaškom sustavu natjecanju tri uzrasne kategorije i to: 

  • pretkadeti (2003. i mlađi) ......  IV . pretkadetska liga regije Centar
  • dječaci (2006 i mlađi) .......  županijska liga Karlovačke županije
  • mini košarka U11  (2007. i mlađi) ....... PH skupina centar 

Pretkadetska ekipa  u sezoni 2017./2018.  nastupa u IV.pretkadetskoj ligi regije centar. Odigran je prvi dio natjecanja i nakon prvih osam  kola se nalazi na prvome mjestu lige. Očekuje se da do kraja lige se zadrži prvo mjesto te da se izbori nastup za godište koje slijedi u ligi iznad trenutačne. 

Mini košarka  u sezoni 2017/2018.  je ostvarila zadovoljavajući rezultat čak i iznad očekivanja kluba plasiravši se u četvrtfinale prvenstva Hrvatske u ligi U11 gdje je ispala od Cedevite kasnijega prvaka hrvatske u ligi U11. 

Dječaci nastupaju u ligi 2006. i mlađe. U toj kategoriji uz igrače 2006. Godište prdruženi su i najbolji pojedinci uzrasta 2007. te igraju ligu košarkaškog saveza karlovačke županije gdje trenutačno imaju jednu pobjedu iz jednoga odigranoga kola. 

Kada se sumira stanje od 01.01.2018. do danas uzrasti kluba su odigrali:

Pretkadeti 8 službenih utakmica plus 6 pripremnih i natjecanje još ima cijeli drugi dio da se odigra.

Dječaci za sada samo jednu službenu, ali natjecanje je tek počelo i odigrano je samo jedno kolo do sada.

Mini košarka je odigrala 6 službenih utakmica na PH i 7 utakmica kroz pripreme za natjecanje. 

Kadeti i juniori kluba su u hladnome pogonu te se trudimo pronaći sredstva da nastupe u svojim ligama do kraja godine i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se jave ukoliko su spremni za pomoći putem neke donacije koja može biti u opremi(lopte,dresovi i sl.), prijevozu na utakmice, podmirenju troška dvorane i natjecanja i sl. 

Nadamo se da ćemo i u 2018. godini te budućim godinama  dostojno predstavljati Grad Otočac i Gacku dolinu sa svim uzrastima kao što se to trudimo godinama da održimo tradiciju košarke na ovim prostorima koja traje već 46 godina.

Mario Barković / I.B.  

Podijeli novost na društvenim mrežama!