O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Članice Udruge žena sportske rekreacije Otočac na 43. susretu žena u Malom Lošinju

1/4
Članice Udruge žena sportske rekreacije Otočac na 43. susretu žena u Malom Lošinju
Članice Udruge žena sportske rekreacije Otočac na 43. susretu žena u Malom Lošinju Članice Udruge žena sportske rekreacije Otočac na 43. susretu žena u Malom Lošinju Članice Udruge žena sportske rekreacije Otočac na 43. susretu žena u Malom Lošinju Članice Udruge žena sportske rekreacije Otočac na 43. susretu žena u Malom Lošinju
Objavljeno: 23-03-2018

MALI LOŠINJ - 43.Ožujski susret žena u organizaciji Hrvatskog sportskog saveza rekreacije "Sport za sve" održavaju se u Hotelu "Aurora" u Malom Lošinju od 22. - 25. ožujka 2018.godine, a prisustuje oko 500 rekreativki iz cijele Hrvatske.

Članice Udruge žena sportske rekreacije iz Otočca nastavljaju tradiciju sudjelovanja uz poruku ovih susreta " Ne prestajte viježbati jer starite, već starite jer prestajete vježbati".

"Susreti“ svoju dugogodišnju postojanost zahvaljuju privlačnim i suvremenim programima aerobike, fitnesa i rekreacijskih natjecanja kroz 3 dana boravka. Rekreacijsko vježbanje uz vodstvo istaknutih voditelja i stručnjaka ujedno je i prikaz novih ideja i sadržaja.
 
Lošinj je krajem prošlog stoljeća zahvaljujući svom položaju i blagoj klimi,postao čuveno međunarodno klimatsko lječilište. Blago podneblje i prekrasno more,plaže i uvale, mediteranska vegetacija i vječno zeleni borici čine Lošinj mjestom idealnim za odmor i potpunu obnovu duha i tijela.

S.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!