O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Najbolji kuglač Hrvoje Marinović i kuglačica Maria Gračan

1/3
Najbolji kuglač Hrvoje Marinović i kuglačica Maria Gračan
Najbolji kuglač Hrvoje Marinović i kuglačica Maria GračanNajbolji kuglač Hrvoje Marinović i kuglačica Maria GračanNajbolji kuglač Hrvoje Marinović i kuglačica Maria Gračan
Objavljeno: 30-12-2017

Finale Božićnog turnira u kuglanju u otočkoj kuglani pokazalo se u najboljem svjetlu, od mnogobrojnosti publike do novog kuglačkog rekorda.

Pobjednik turnira je Hrvoje Marinović iz Kuglačkog kluba Mertojak Split, inače treću godinu zaredom proglašen najboljim kuglačem u Hrvatskoj, koji je na ovom turniru postavio i novi rekord kuglane oborivši 675 čunjeva (čime je osvojio i dodatnih 500 kuna uz nagradu i pehar za 1. mjesto). Pobjednica turnira je Maria Gračan iz Kuglačkog kluba Plitvice koja je 'očistila' 565 čunjeva.

Drugi je Branko Manev iz KK Zaprešić s 627 oborenih čunjeva, a treći Nikola Muše, također iz KK Mertojak, koji je oborio 609 čunjeva. U konkurenciji žena druga je Iva Vukošić iz KK Korana Slunj s 547 oborenih čunjeva, a treća Ines Kolar iz KK Plitvice s 539 oborenih čunjeva.

Finale ovog prvog Božićnog turnira, koji se odigravao u disciplini 1x120 hitaca na 6 staza u novoizgrađenoj otočkoj kuglani, pratio je zavidan broj gledatelja.

 

Izvor: KK Vatrogasac

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!