O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

HSU Otočac čestita Božić !

1/1
HSU Otočac čestita Božić !
HSU Otočac čestita Božić !
Objavljeno: 25-12-2017

Drage Otočanke, dragi Otočani, cijenjeni sugrađani ! 

Božićni su dani prije svega vrijeme obiteljskog okupljanja i zajedništva, nešto čemu se posebno radujemo, vrijeme u godini kada se budi nešto novo u nama; nasmijano, veselo, iskreno i puno topline prema bližnjima, prijateljima, susjedima i drugačijima. 

Vrijeme nadolazećih blagdana nas  poziva na toleranciju i međusobno poštivanje, a srca su nam ispunjena životnom radošću. Vrijeme je to davanja, praštanja, novih početaka i novih nada, i nadasve istinske i bezrezervne ljubavi.

Življenje u iščekivanju Božića, planovi u Novoj 2018. godini, osjećaj osobnih zadovoljstava i ljubavi u ove božićne dane dijelimo zajedno sa svima vama, a još nas više raduje što imamo čast i  privilegiju svima vam poželjeti čestit  i blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu.

Cijenjeni sugrađani, u povodu kršćanskog blagdana Vama i Vašim obiteljima  iskreno i od srca želimo da pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama, i da ih u zajedništvu dobrom voljom i razumijevanjem učinimo što boljima i sretnijima uz dobre želje za Božić i Novu godinu.

 

Ivan Bižanović

Predsjedknik GO HSU Otočac

Podijeli novost na društvenim mrežama!