O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Gradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada Senja

1/17
Gradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada Senja
Gradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada SenjaGradonačelinik sa suradnicima posjetio škole na području Grada Senja
Objavljeno: 20-12-2017

U  prigodi  nadolazećih blagdana,  gradonačelnik grada Senja, g. Sanjin Rukavina sa svojim je suradnicima jutros posjetio  matičnu školu Senj i područne škole Vratnik i Krasno. Tom je prigodom svakog učenika darovao prigodnim darom te,  kako  učenicima tako  i njihovim roditeljima, zaželio sretan Božić i svako dobro u novoj 2018. godini.

U PŠ Vratnik učiteljica i učenici su Gradonačelnika, njegove suradnike, ali i svoje roditelje dočekali lijepim, blagdanskim programom.

I u matičnoj su školi učenici s ushićenjem primili Gradonačelnikove darove i u nevezanom ga razgovoru zamolili da im pomogne u još nekim njihovim budućim aktivnostima.

„ Uvijek ćemo voditi računa o najmlađim stanovnicima. Vaš osmijeh , draga djeco,  najljepši je  ukras našeg Grada“, rekao je Gradonačelnik  izrazivši spremnost na pomoć školi i djeci te nastavio put prema PŠ Krasno.

Svi učenici ove škole također su dobili prigodne darove, ali ne samo oni, već i njihovi učitelji,  novo računalo za svakodnevni rad.

Ovim je Grad Senj, na čelu s gradonačelnikom g. Sanjinom Rukavinom, pokazao da misli i brine o onima na kojima svijet ostaje.

GS / ZPH

Podijeli novost na društvenim mrežama!