O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

ŽeneITočka: Marija Radojčić

1/3
ŽeneITočka: Marija Radojčić
ŽeneITočka: Marija RadojčićŽeneITočka: Marija RadojčićŽeneITočka: Marija Radojčić
Objavljeno: 05-12-2017

Na 2. Međunarodnu konferenciju o ženama u poduzetništvu u Otočac dolazi i Marija Radojčić iz Novog Sada. Žena koja pršti pozitivnom energijom i kreativnošću, koja za sebe kaže da je “veliki pozitivac i da u životu ne postoje problem nego – izazovi", ispričat će prekosutra svoju uspješnu priču uživo. Ovdje ćemo je rezimirati ukratko.

Po struci ekonomistica, Marija Radojčić je nositeljica licence hrvatskog brend eventa Business Café za Vojvodinu. Ona je i  vlasnica firme za marketing i konsalting te marketing menadžer brenda “Friški jazački”, a riječ je o obiteljskom poslu proizvodnje sireva po tradicionalnoj recepturi. Također je organizatorica zanimljive sajamske manifestacije – Novosadskog noćnog bazara.

Ističe da je za nju pokretač svega – ljubav. Kada mora birati između dva posla, od kojih je jedan bolje plaćen, a ne voli ga, dok je drugi slabije plaćen, a voli ga raditi, pogađate, izabrat će slabije plaćen. Kada volite ono što radite, sve je lakše.

Obiteljski posao sa sirevima prožet je nekim originalnim idejama, proizvodnja se zasniva na tradiciji pod strogo kontrolirani muvjetima, sirevi su od punomasnog mlijeka s kojeg se ne skida vrhnje. Brat, po struci veterinar, bavi se uzgojem životinja, a majka proizvodnjom, dok je Marija zadužena za marketing i prodaju. Tako su svi segmenti proizvodnje, od početka do kraja, od hrane za stoku do plasmana gotovog proizvoda, u njihovim rukama.

Nije jednostavno biti konkurentan na globalnom tržištu, a posebnost i konkurentnost brenda „Friški jazački“ temelji se na prvom osjećaju konzumenta. Naglasak je na povratnoj informaciji od kupaca i degustatora te se prodaja odvija isključivo principom isporuke izravno na kućnu adresu. Ovi sirevi mogu se naći samo u jednom Vojvođanskom dućanu u Novom Sadu jer ta prodavaonica jamči kupcima proizvode kontrolirane proizvodnje.

Marijina misao vodilja je „Život nema reprizu“. Mladim poduzetnic-a/i-ma  poručuje neka budu hrabri, rade ono što vole i slijede svoje snove. Tada je uspjeh zajamčen. Važno je pomoći drugima kad se god može i to će vam se, smatra Marija, vratiti kad se najmanje nadate.

 

M.K.G.

Foto: fb Advent u Otočcu/ friskijazacki

Podijeli novost na društvenim mrežama!