O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

ŽeneITočka: Draženka Draženović Kostelac

1/6
ŽeneITočka: Draženka Draženović Kostelac
ŽeneITočka: Draženka Draženović KostelacŽeneITočka: Draženka Draženović KostelacŽeneITočka: Draženka Draženović KostelacŽeneITočka: Draženka Draženović KostelacŽeneITočka: Draženka Draženović KostelacŽeneITočka: Draženka Draženović Kostelac
Objavljeno: 24-11-2017

Među panelisticama na 11. međunarodnoj konferenciji o ženama u poduzetništvu (U Otočcu 7. prosinca 2017.) jedna nosi dres lokalne boje. I Otočac ima uspješnih poslovnih žena, a ovoga puta predstavljat će ga mr. sc. Draženka Draženović Kostelac, prebivalištem (udajom) Otočanka, a rođenjem Brinjka.

Ova magistra znanosti (magistrirala na Financijama i bankarstvu Ekonomskog falulteta u Zagrebu) i voditeljica Područnog ureda za Liku Hrvatske banke za obnovu i razvoj otkrila je na stranici Advent u Otočcu da joj je životni i poslovni moto „nikad nemoj prestati učiti“. 

Sažetak poslovne dosadašnje poslovne karijere izgleda ovako: najprije radi kao stručni suradnik za kreditiranje u Odjelu infrastrukture i zaštite okoliša u HBOR-u od 2005. do 2010. godine. Istovremeno je u periodu 2009.-2010. voditeljica projektnog tima za provedbu „Programa za promociju projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u Republici Hrvatskoj“. Također je od 2007. do 2010. godine koordinator aktivnosti HBOR-a unutar Financijske inicijative o zaštiti okoliša i održivom razvoju (United NationsEnvironment Program FinanceInitiative - UNEP FI).

Voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Liku postaje 2010. godine, a od 2012. je i voditeljica za Sisačko-moslavačku i Karlovačku županiju. 

Dokazujući se u projektnim i rukovodećim poslovima financijsko-bankarske prirode, Draženka nije posve suspregla ni svoju umjetničku crtu, ona je i amaterska slikarica. Tako je osim u širim krugovima gospodarstvenika i bankara, postala poznatije lice u javnosti općenito nakon izložbe slika prije 5 godina u info punktu na Majerovu vrilu „Gacka i mlinice“, a još više nakon samostalne izložbe slika u GPOU početkom 2015.

Fotogalerija je podsjetnik na Draženkin likovni izričaj.

 

AuO/M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!