O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nastup izlagača iz Ličko-senjske županije na Eko-Bisu u Bihaću

1/4
Nastup izlagača iz Ličko-senjske županije na Eko-Bisu u Bihaću
Nastup izlagača iz Ličko-senjske županije na Eko-Bisu u BihaćuNastup izlagača iz Ličko-senjske županije na Eko-Bisu u BihaćuNastup izlagača iz Ličko-senjske županije na Eko-Bisu u BihaćuNastup izlagača iz Ličko-senjske županije na Eko-Bisu u Bihaću
Objavljeno: 15-09-2017

BIHAĆ – Jučer je u Sportsko-rekreativnom centru Luke u Bihaću otvoren 15. međunarodni sajam ekologije Eko-Bis. Iako to nije bilo predviđeno da bude u njenoj organizaciji, u zadnji čas je uskočila Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac i organizirala nastup izlagača iz Ličko-senjske županije na ovomu specifičnom sajmu.

Iz Ličko-senjske županije na sajmu sudjeluju: JU Park prirode Velebit, JU Nacionalni park Sjeverni Velebit, JU Pećinski park Grabovača, Hotel Art Senj, Tomaić-commerce d.o.o. Otočac, Turistička zajednica Ličko-senjske županije, Velebit aktivnosti j. d .o .o. Prozor i Turistička zajednica Grada Otočca.

Kako sajam traje tri dana, izlagači su se dogovorili da svatko od njih „pokire“ po jedan od izložbenih dana na štandu Županijske komore Otočac. Tako je jučer to bila tvrtka Tomaić-Commerce d.o.o. iz Otočca i Nacionalni park Sjeverni Velebit, danas će to biti Turistička zajednica Grada Otočca I Nacionalni park Sjeverni Velebit, a sutra već netko od drugih izlagača. Na taj način omogućava se prezentacija svih izlagača za cijelo vrijeme trajanja sajma, ali tako se racionaliziraju i troškovi.

Inače, na ovom sajmu u susjednom Unsko-sanskom kantonu Županijska komora sudjeluje gotovo od samih početaka, što u vlastitoj organizaciji, što u organizaciji Hrvatske gospodarske komore kao cjeline. Zauzvrat brojni izlagači iz Unsko-sanskog kantona sudjeluju na Jeseni u Lici i na Božićnom sajmu u Otočcu. Rezultat je to dugogodišnje suradnje dviju komora.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!