O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Senjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss Svijeta

1/20
Senjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss Svijeta
Senjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss SvijetaSenjkinja Tea Mlinarić finalistica Miss Hrvatske za Miss Svijeta
Objavljeno: 01-09-2017

Miss Ličko - senjske županije Tea Mlinarić iz Senja odrađuje u svom Senju posljednje pripreme prije odlaska na natjecanje Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Od 04. rujna - 09.rujna 2017.g. u Vinkovcima, u Hotelu Slavonija počinju pripreme svih finalistica. Finale će se održati u Biogradu na Moru,26.rujna 2017.g. u Ilirija Resort & Hotels Villas.

Ova simpatična,draga, buduća dizajnerica interijera, manekenka i ljubiteljica životinja predstavljat će svoju županiju,a ponajprije svoj Senj u Uskočkoj nošnji na koju je jako ponosna.

Tea ovim putem puno zahvaljuje gospođi Blaženki Ljubović,ravnateljici Gradskog muzeja u Senju, koja joj je ispunila želju da na izboru nosi Uskočku nošnju i tako pokaže dio povjesti svoga Senja,na koji je jako ponosna.

Na portalu Senjska bura ćemo objaviti LINK na kojem ćete moć dat glas za našu Teu,jer će bit u konkurenciji za Miss Media.

Tein slogan za natjecanje je "ČUVAJ SE SENJSKE RUKE"

Nek ti je sa srićon draga Tea......

 

Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!