O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

"Razbijači čaša" na Etnofest Neum 2017

1/1
"Razbijači čaša" na Etnofest Neum 2017
"Razbijači čaša" na Etnofest Neum 2017
Objavljeno: 20-08-2017

 22. izdanje Hrvatskog glazbenog festivala “Etnofest Neum 2017.” održano je u nedjelju navečer na plaži hotela Zenit u Neumu prirediši još jedan glazbeno-scenski spektakl na kojem su se predstavili brojne glazbene i pjevačke zvijezde iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a na popisu izvođača je i jedan glazbenik i pjevač iz daleke Australije.

Dvadeset i dvije godine Etnofest Neum je svim izvođačima omiljeni festival jer nema onaj natjecateljski karakter, a što onda pruža prigodu pjevačkim zvijezdama opustiti se i na poseban način pokazati ono što su spremale tijekom protekloga razdoblja. Uz sve to, Etnofest Neum je i kao vrhunac turističke sezone u Neumu jedan od važnijih događaja u sklopu obilježavanja Dana općine Neum. Tako će Neum ponovno na neko vrijeme biti glazbeno i festivalsko središte u Bosni i Hercegovini a događanja s tog festivala mogla su se pratiti i u izravnim prijenosima na BHRT-u i HRT-u. Apsolutni rekorder među izvođačima je Livio Morosin koji je nastupio na svim dosadašnjim izdanjima Etnofesta pa se taj Istrijanin u Neumu osjeća baš kao u svom domu. Za Neum je, kao i svih ranijih godina, spreman je bio i neumorni Mate Bulić, a kojem uvijek pripadne uloga svojom skladbom i otvoriti festivalska događanja u Neumu.

Tako je bilo i u nedjelju kada je Mate Bulić pred publiku izašao sa skladbom “I ja sam čovjek” od koje se, naravno, očekuje da postane novi hit. Publici ispred pozornice na plaži hotela Zenit predstavila  se još i brojna druga pjevačka imena i bendovi, među kojima su Ine Tadić i Hercegovački bećari, Teška industrija, Razbijači čaša,KUD Linđo… Ovogodišnje izdanje Etnofesta u Neumu dobilo je i svoje prateće CD izdanje u nakladi Croatia Recordsa.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!