O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Lijepo i svečano na molitvenom bdijenju u Krasnu

1/18
Lijepo i svečano na molitvenom bdijenju u Krasnu
Lijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u KrasnuLijepo i svečano na molitvenom bdijenju u Krasnu
Objavljeno: 15-08-2017

Uoči svetkovine Velike Gospe u svetištu Majke Božje Krasnarske jučer je u 18 sati molitveno bdijenje odnosno pokorničko bogoslužje i misu predvodio senjski dekan preč. Silvio Milin sa 7 svećenika, a pjevanje je animirao zbor Trinitas iz Otočca. Okupilo se oko tisuću vjernika. Euharistijsko klanjanje vodio je biskupijski kancelar mr. Marinko Miličević, a križni put senjski župnik preč. dr.sc. Richard Pavlić.

Danas, na samu svetkovinu Velike Gospe, hodočasnici u Krasnu pristupaju sv. ispovijedi od 7.30 sati, a pokorničko bogoslužje predvodio je vlč. Nikola Turkalj.

Drugo pokorničko bogoslužje od 9.30 vodit će Anđelko Kaćunko. Između pokorničkih bogoslužja, pa sve do sv. Mise bit će vrijeme za ispovijed. U 10.15 moljenje krunice predvodit će č. s. Ljubomira Lešić.

U 11 sati je svečana sveta misa, koju će predvoditi biskup ordinarij Zdenko Križić u suslavlju s brojnim svećenicima. Pjevanje će animirati pjevači pod vodstvom Ivana Prpića Špike i orguljaša Kristijana Pajdakovića.

Nakon svete mise bit će blagoslov nabožnih predmeta, što će se ponoviti i u 14 sati.

Misu u 16 sati predvodit će ovogodišnji mladomisnik i kosinjski župnik Pero Jurčević.

 

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!