O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održana edukativna predavanja u pet škola

1/2
Održana edukativna predavanja u pet škola
Održana edukativna predavanja u pet školaOdržana edukativna predavanja u pet škola
Objavljeno: 30-03-2017

U sklopu Nacionalnog preventivnog projekta „Zdrav za 5“ koji je usmjeren na prevenciju konzumiranja alkohola, droga, cigareta i kocke od strane mladih, a provodi se u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova, Ministarstvom zdravlja (Hrvatski zavod za javno zdravstvo), Ministarstvom zaštite okoliša i prirode i Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta, policijska službenica za prevenciju Policijske uprave ličko-senjske održala je predavanja na temu prevencije ovisnosti i zlouporabe alkohola i droga:

- 23. ožujka u Osnovnoj školi u Ličkom Lešću na kojem je prisustvovalo 14 učenika osmog razreda i u osnovnoj školi Luka Perković u Brinju na kojem je prisustvovalo 25 učenika osmog razreda,

 

  • - 24. ožujka u Osnovnoj školi kralja Tomislava u Udbini na kojem je prisustvovalo 10 učenika, te u Osnovnoj školi Donji Lapac na kojem je prisustvovalo 7 učenika osmog razreda,

- 29. ožujka u srednjoj školi Pavla Rittera Vitezovića Senj, na kojem je prisustvovao 29 učenika, općeg i elektrotehničkog usmjerenja.

Kroz edukativna predavanja, koja su uglavnom usmjerena na prevenciju zloporabe alkohola i droga, učenici su dobili uvid o značenju prevencije, o donošenju odluke, te o kaznenoj i prekršajnoj odgovornosti. Također im je skrenuta pozornost na postojanje raznih mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena u kojem se može dobro zabaviti bez alkohola i droga, s ciljem podizanja razine svijesti o vlastitoj ulozi u očuvanju životne, školske i radne okoline.

PULS

Maja Brozičević - glasnogovornica

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!