O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Uspješno završen dvodnevni seminar o turizmu na seljačkim gospodarstvima

1/5
Uspješno završen dvodnevni seminar o turizmu na seljačkim gospodarstvima
Uspješno završen dvodnevni seminar o turizmu na seljačkim gospodarstvimaUspješno završen dvodnevni seminar o turizmu na seljačkim gospodarstvimaUspješno završen dvodnevni seminar o turizmu na seljačkim gospodarstvimaUspješno završen dvodnevni seminar o turizmu na seljačkim gospodarstvimaUspješno završen dvodnevni seminar o turizmu na seljačkim gospodarstvima
Objavljeno: 14-12-2016

OTOČAC – Jučer je u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac održan drugi dan seminara pod nazivom „Za razvoj ruralnih krajeva“ – Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam, kojega je organizirala Turistička zajednica Ličko-senjske županije i Klub članova Selo uz potporu Ministarstva turizma, HTZ-a, Hrvatske gospodarske komore i HF eko etno grupe. Okupio se pristojan broj sudionika, a predavanja su bila nadasve zanimljiva, dijelom su se nastavljana na ova održana prekjučer u Gospiću na prvom danu seminara.

Ponajprije je bilo govora o marketingu i brendiranju (off line i on line taktike, što je marketing i njegov značaj, predstavljanje i promidžba, društvene mreže i drugi oblici komunikacije, komunikacija s javnošću i odnosi s medijima i brendiranje proizvoda i usluga, stvaranje tržišne marke). Predavači su na „živim“ primjerima pokazivali kako se to radi, kako to drugi rade, odnosno kako to u suvremenim uvjetima života i poslovanja treba raditi.

Bilo je govora o paketima usluga u ruralnom turizmu, da bi se sve nastavilo s mogućnostima financiranja (domaći i strani izvori financiranja, program ruralnog razvoja (2014.-2020.)).

Vjerojatno je bilo polaznicima najzanimljivije u završnom dijelu seminara, bilo je riječi o gastronomiji, posluživanju hrane i komunikaciji s gostima (gastronomija, enogastronomija, higijena i pripremanje hrane, posluživanje hrane, gostoljubivost i pažnja).

Bilo je tu mnoštva pitanja, dobivenih odgovora, ali i izrečenoga o već stečenim iskustvima jer nisu svi polaznici početnici, mnogi od njih su već duboko zagazili u te seljačke turističke vode.

Na kraju su polaznicima podijeljene i potvrde o sudjelovanju i edukaciji na ovom seminaru.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!