O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Župan Kolić potpisao ugovore s predstavnici lovačkih društava za unapređenje lovstva

1/7
Župan Kolić potpisao ugovore s predstavnici lovačkih društava za unapređenje lovstva
Župan Kolić potpisao ugovore s predstavnici lovačkih društava za unapređenje lovstva Župan Kolić potpisao ugovore s predstavnici lovačkih društava za unapređenje lovstva Župan Kolić potpisao ugovore s predstavnici lovačkih društava za unapređenje lovstva Župan Kolić potpisao ugovore s predstavnici lovačkih društava za unapređenje lovstva Župan Kolić potpisao ugovore s predstavnici lovačkih društava za unapređenje lovstva Župan Kolić potpisao ugovore s predstavnici lovačkih društava za unapređenje lovstva Župan Kolić potpisao ugovore s predstavnici lovačkih društava za unapređenje lovstva
Objavljeno: 07-11-2016

U Kabinetu župana Ličko-senjske županije održan je danas sastanak na kojem su uz župana i njegove suradnike iz Odjela za gospodarstvu, sudjelovali i predstavnici  lovačkih društava  koja imaju lovišta na području Ličko-senjske županije. Tijekom sastanka potpisani su ugovori vezani uz Natječaj za unaprjeđenje lovstva na prostoru Ličko-senjske županije u 2016. U uvodu je župan Milan Kolić istaknuo zadovoljstvo što prema ukupnim saznanjima lovstvo na ovim prostorima bilježi sve bolje rezultate.

-Evidentno je da ste tijekom svih ovih godina u razvoj lovstva, u lovno-gospodarske osnove, u tehničke objekte  uložili puno truda, puno sredstava i najviše ljubavi prema lovstvu. Na taj ste način  svoja lovišta i lovstvo doveli na jednu vrlo visoku razinu.  Poznato mi je da ne biste mogli konkurirati nekim potencijalnim lovo zakupnicima iz susjednih država koji su više nego li zainteresirani  za pojedina lovišta i ponudili bi veći cijenu. Moj osobni stav je da vama svima produljimo koncesije na lovišta. Budući vam uvijek stojim na raspolaganju, nadam se da ćemo u prosincu organizirati još jedan sastanak kako bismo raspravljali o lovstvu i eventualnoj problematici, istaknuo je župan Milan Kolić tijekom sastanka s predstavnicima lovačkih udruga s područja Ličko-senjske županije. Stručno povjerenstvo je tijekom godine provelo nadzor nad potrošnjom izdvojenih sredstava i utvrdio kako pri tom nije bilo nepravilnosti. Korisnici sredstava iz Natječaja bila su lovačka društva sa državnim  i zajedničkim lovištima.

U ime okupljenih predstavnika lovačkih društava na prijemu i sredstvima zahvalio se Mate Janković, predsjednik LD „Ravna Gora“ iz Sinca. Posebno se zahvalio  županu Koliću i županijskim službama na , kako je rekao,  vrlo profesionalno i korektno  odrađenom poslu vezanom uz provedeni Natječaj kojim su raspoređena sredstva za razvoj unaprjeđenja lovstva u  2016. godini. Janković je također izradio uvjerenje kako će dosadašnja odlična suradnja nastaviti.

KABINET ŽUPANA

Podijeli novost na društvenim mrežama!