O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Izlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u Zagrebu

1/12
Izlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u Zagrebu
Izlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u ZagrebuIzlagači iz Ličko-senjske županije na Kupujmo hrvatsko u Zagrebu
Objavljeno: 30-09-2016

ZAGREB – Jučer je na Jelačić placu u Zagrebu otvorena ovogodišnja dvodnevna akcija 'Kupujmo hrvatsko' u Zagrebu, pokrenuta sada već davne 1997. godine. Izlagača je bilo poprilično, preko 300 njih iz iz svih krajeva Hrvatske. A među njima je svoje proizvode izložilo ne samo promotivno već i prodajno šest izlagača iz Ličko-senjske županije. U akciji sudjeluje Neda Senj, d.o.o. iz Senja sa svojim trikotažnim rubljem, OPG Boganić Helene Bogdanić iz Otočca s prirodnim sokovima i pekmezima i ponečim još, OPG Stanić iz Svetog Jurja s više vrsta medova i produktima na bazi meda, Sirana Runolist Tomaić-commercea iz Otočca sa svojim sirevima, Obrt Plitvička štrudla iz Plitvičkih jezera sa nadaleko poznatim savijačama i Pčelarski obrt Delminium iz Senja. Interes za njihove proizvode bio je popriličan, kupci su osobito bili zainteresirani za kupnju određenih vrsta meda.

Akciju 'Kupujmo hrvatsko' otvorio je predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović, istaknuvši dugogodišnjost i opravdanost ovakve akcije koja je usmjerena na hrvatsko gospodarstvo i njegovanje navika hrvatskih kupaca da kupuju kvalitetne hrvatske proizvode, kao što to rade i strani državljani u svojim zemljama. - Posebno priznanje trebamo dati herojima današnjice, zato vas sve pozivam da potrošačku košaricu dopunite sa samo pet posto više domaćeg. Jamčim da će to imati pozitivan učinak na ukupno gospodarstvo -  istaknuo je Burilović.

Ova akcija traje još i danas do 19 sati. Na ruku joj ide i lijepo vrijeme, što odamh utječe na veću posjećenost.

Akcija 'Kupujmo hrvatsko' jučer je privukla mnogo poznatih osoba koje su došle podržati akciju, ali i sami ponešto kupiti.  

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!