O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

13. Memorijalni turnir u kuglanju „Juraj Bogdanić -Juka“

1/4
13. Memorijalni turnir u kuglanju „Juraj Bogdanić -Juka“
13. Memorijalni turnir u kuglanju „Juraj Bogdanić -Juka“13. Memorijalni turnir u kuglanju „Juraj Bogdanić -Juka“13. Memorijalni turnir u kuglanju „Juraj Bogdanić -Juka“13. Memorijalni turnir u kuglanju „Juraj Bogdanić -Juka“
Objavljeno: 16-09-2016

U utorak, 13.rujna, na kuglani hotela „Ante“ u Gospiću održan je trinaesti tradicionalni memorijalni turnir u kuglanju u čast rano preminuloga našeg sugrađanina, velikog zaljubljenika u kuglanje, kao i velikog igrača koji se veći dio svog životnog vijeka bavio kuglanjem, Juraja Bogdanića Juku.

Obilježavanje je započelo u 11,30 sati na gradskom groblju gdje su predstavnici klubova, KK Gacka, KK Velebit i KK Vatrogasac, svi iz Otočca, u nazočnosti obitelji i prijatelja u znak sjećanja položili vijenac i zapalili svijeće na Jukinu grobu .

 

U 13 sati na kuglani hotela „Ante“ započeo je turnir na kojemu je pored gore navedenih klubova nastupio i KK Visočica iz Gospića.

 

Prije samog početka turnira učesnicima su prigodne riječi uputili u ime organizatora KK Velebita Hrvoje Devčić.

 

            Nakon završenog turnira podijeljeni su pehari i to:

            1. mjesto - KK Velebit iz Otočca

            2. mjesto - KK Gacka iz Otočca

            3. mjesto - KK Vatrogasac iz Otočca

            4. mjesto - KK Visočica iz Gospića.

 

Najbolji pojedinačni rezultat je ostvario igrač iz KK Velebit Dubravko Mesić, drugi je Željko Odorčić iz KK Gacka i treći Boris Sušić iz KK Velebita.

 

Pokrovitelj ovog turnira je bila Zajednica športskih udruga Grada Otočca i Zajednica športskih udruga Ličko-senjske županije, koje je zastupao Željko Odorčić.

 

 

Željko Odorčić

Podijeli novost na društvenim mrežama!