O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Plenković prihvatio MOST-ove uvjete, idu u sastavljanje Vlade

1/1
Plenković prihvatio MOST-ove uvjete, idu u sastavljanje Vlade
Plenković prihvatio MOST-ove uvjete, idu u sastavljanje Vlade
Objavljeno: 13-09-2016

INDEX neslužbeno iz MOST-a doznaje kako je Plenković prihvatio svih sedam uvjeta MOST-a i zajedno će sastaviti Vladu. Očekuje se kako će HDZ uskoro izaći u javnost s ovom informacijom.

Podsjetimo nakon prošlogodišnjih izbora u studenom trakavica oko sastavljanja Vlade završena je tek nakon mjesec i pol. Danima su trajali pregovori na relaciji MOST-SDP i MOST-HDZ. Iako je već praktički bio gotov dogovor prema kojem je MOST trebao koalirati s SDP-om, u zadnji tren je šef MOST-a Božo Petrov odlučio kolairati s HDZ-om.

Ovog puta Petrov je u intervjuu za Index uoči izbora održanih 11. rujna kazao kako bi se sad stvari trebale puno brže dogovoriti. Zato je MOST već uoči izbora javno objavio popis svojih 7 uvjeta.

Mnogi su već i prije izbora pretpostavljali kako će MOST ponovno koalirati s HDZ-om. Petrov je pak isticao kako će prednost imati oni koji će prihvatiti sve njihove zahtjeve. Podsjetimo kako je jučer prilikom obraćanja medijima još uvijek aktualni šef SDP-a Zoran Milanović rekao da je velika koalicija SDP-a i HDZ-a nemoguća jer da nema smisla.

 

Izvor: Index.hr

Foto: Hina

Podijeli novost na društvenim mrežama!