O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Asfaltiranje cesta u Žižići i Drenovcu

1/7
Asfaltiranje cesta u Žižići i Drenovcu
Asfaltiranje cesta u Žižići i DrenovcuAsfaltiranje cesta u Žižići i DrenovcuAsfaltiranje cesta u Žižići i DrenovcuAsfaltiranje cesta u Žižići i DrenovcuAsfaltiranje cesta u Žižići i DrenovcuAsfaltiranje cesta u Žižići i DrenovcuAsfaltiranje cesta u Žižići i Drenovcu
Objavljeno: 02-09-2016

Nakon prošlotjednih radova na asfaltiranju ceste u naselju Žižići gdje je asfaltirano 870 metara ceste od Žižića prema svetoj Magdaleni, jučer je započeto asfaltiranje ceste Drenovac – Kalanji (Bublići) u duljini 700 metara.

Naime, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u 2016. godini odobrilo je 200.000,00 kuna za sufinanciranje projekta pod nazivom „Modernizacija postojećih nerazvrstanih putova u Općini Brinje“. Ukupna vrijednost navedenih radova iznosi 295.000,00 kuna. Osim dodijeljenih sredstava od strane Ministarstva, u troškovima sudjeluje  Općina te mještani.

Po završetku navedenih radova slijedi asfaltiranje ceste u zaseoku Murati i ceste Draženovići – Holjevci. Asfaltiranjem navedenih dionica, postojeće stanje nerazvrstanih cesta na području općine Brinje se znatno poboljšava.

Ana Manjerović

Podijeli novost na društvenim mrežama!