O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Travanj mjesec zdravog života na otoku Pagu

1/1
Travanj mjesec zdravog života na otoku Pagu
Travanj mjesec zdravog života na otoku Pagu
Objavljeno: 31-03-2016

U prirodi je proljeće vrijeme buđenja, obnavljanja i rasta. Ritam našeg tijela povezan je sa ritmom prirode. I zato nam proljeće dolazi baš kao naručeno. U proljeće kada se svijet budi vrijeme je da se i mi probudimo, donesemo nove odluke i krenemo sa novim (i zdravijim) ritualima. Iskoristite proljeće da napunite organizam vitaminima i mineralima, očistite ga od toksina i pripremite se za nadolazeće razdoblje.

Stoga je upravo mjesec "Travanj "vrijeme za buđenje,vrijeme za radionice,predavanja,edukacije,bogatstva otočke gastro ponude.

Petak  1.04.2016 u 18:15 sati , Vijećnica Novalja, Maja Žanko, diplomirana nutricionistkinja specijalizirana za rad s poremećajima hranjenja, održat će predavanje „Važnost i uloga uravnotežene prehrane danas“. Maja Žanko je stalna suradnica Dnevne bolnice za poremećaje prehrane pri PB Sv.Ivan, Jankomir.Principi rada nutricionističke grupe mogu pomoći svakoj osobi u normalizaciji navika jedenja i drugih ponašanja koja prate problematičan odnos prema tijelu i hrani. Radionicu preporučujemo odraslima i djeci!

Travanj je mjesec posvećen Vama.

 

GN / IB

Podijeli novost na društvenim mrežama!