O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u Zadru

1/19
Otočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u Zadru
Otočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u ZadruOtočki ekonomisti i gospićki gimnazijalci - u Zadru
Objavljeno: 13-12-2015

U sklopu projekta " KAko ODRAsTi-edukacija i osposobljavanje mladih za prijenos znanja o održivom razvoju turizma" grupa učenika iz Srednje škole Otočac (ekonomisti) i Gimnazije Gospić provela je vikend (11.-13. prosinca) u Zadru. S njima su u pratnji bile profesorice ekonomske grupe predmeta Gordana Žubrinić i Vlatka Gašparović iz Srednje škole Otočac i profesor geografije u Gimnaziji Gospić Martin Potnar.

Nositelj projekta je Hrvatski ferijalni i hostelski savez, a financira ga Ministarstvo obrazovanja, znanosti i sporta. Ovaj je savez poznat kao nositelj omladinskog turizma u RH koji kontinuirano razvija i unaprjeđuje kvalitetu života mladih putem putovanja i kvalitetnog organiziranja njihovog slobodnog vremena. I ovim projektom promiče i razvija omladinski turizam i širi turističku kulturu mladih u Hrvatskoj.

Tako je u sklopu projekta Omladinski hostel Zadar ugostio otočke ekonomiste i gospićke gimnazijalce s ciljem prijenosa znanja putem izvaninstitucionalne edukacije učenika o mobilnosti mladih, hostellingu, turističkoj kulturi i održivom razvoju turizma.

Program je bio osmišljen kao niz edukacija u kojem su se smjenjivale radionice i poticane rasprave o zadanim temama pod vodstvom dr.sc. Ružice Vuk, docentice na Geografskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu . Učenici su izuzetno aktivno sudjelovali i motivirano komunicirali, iznoseći oštroumna zapažanja i jasne stavove, doznajemo od njihovih profesora. Naravno, nije izostalo ni turističko razgledanje najljepšega grada sjeverne Dalmacije. Nova iskustva i spoznaje nakon povratka u školsku sredinu prenijet će i ostalim razrednim kolegama.

Za sada su s nama podijelili nekoliko fotografija.

 

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!