O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Irena Devčić kandidatkinja Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu posjetila Brinje

1/3
Irena Devčić kandidatkinja Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu posjetila Brinje
Irena Devčić kandidatkinja Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu posjetila BrinjeIrena Devčić kandidatkinja Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu posjetila BrinjeIrena Devčić kandidatkinja Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu posjetila Brinje
Objavljeno: 05-11-2015

Irena Devčić, predsjednica HSS-a Zadar i kandidatkinja Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima posjetila je danas Brinje kako bi se susrela sa predsjednikom Županijske organizacije HSS-a i općinskim načelnikom Zlatkom Fumićem te se upoznala sa općinskim djelatnicima sa kojima je razgovarala o tekućim problemima života u ruralnim sredinama.

Irena Devčić,  magistra je znanosti šumarske struke i  zaposlena u Hrvatskim šumama. HSS-ova kandidatkinja na predstojećim izborima za Hrvatski sabor  kaže kako je jedan od motiva njene kandidature želja za očuvanjem obitelji i hrvatskih sela, oživljavanje obrta i strukovnih škola, očuvanje čistog Jadrana bez naftnih platformi, razvoj obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, certifikacija  domaćih proizvoda  i dostojni plasman svakog domaćeg proizvoda uz naglasak na stopi PDV-a od 10 % za sve prehrambene proizvode te povratak šumarstva u srce Velebita odakle i sama vuče korijene budući joj je otac rodom iz mjesta Krasno. Kao žena na listi za Hrvatski sabor ističe kako će se zalagati za veću ravnopravnost žena, a svoj rad će usmjeriti na zaštitu prirode, šumarstva i prirodnih bogatstava,  na dobrobit svih Hrvatica i Hrvata.

Irena Devčić pozvala je sve građane da na izbore u nedjelju 08.11. iziđu u što većem broju i daju svoj glas Domoljubnoj koaliciji-odnosno listi br. 3.

Ana Manjerović

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!