O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Milan Bandić u druženju s građanima Otočca

1/19
Milan Bandić u druženju s građanima Otočca
Milan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima OtočcaMilan Bandić u druženju s građanima Otočca
Objavljeno: 04-11-2015

Nositeljica liste  "Milan Bandić 365" Stranka rada i solidarnosti za predstojeće parlamentarne izbore u IX.izbornoj jedinici, aktualna dožupanica ličko-senjske županije Ivana Tomaš  bila je domaćin Milanu Bandiću sa suradnicima koji su danas posjetili Otočac. Bandića su dočekali mnogi otočani i aktualni i bivši gradonačelnik kao i mnogi simpatizeri. Druženje je započelo u otočkom caffe baru "Amigo" uz kavu i razgovor, a potom je Bandić i Tomaš prošetali gradom, gradskom tržnicom ( u Otočcu je danas sajmeni dan ), te se Bandić na tržnici rukovao sa mnogima, razmijenio pokoju riječ, te kupio dvije vreće krumpira i zelja i jedno rezano, zima je duga neka se nađe kazavši kako je ličko zelje i krumpir najbolji i da ga redovito kupuje. Bolje i jeftinijeg u RH nema, eko, jeftiniji, autohtoni, nezagađeni, čisti, najkvalitetniji. Treba učiniti sve da se vrednuje trud seljaka - kazao je Bandić.

Očekujem najbolje rezultate u Lici, Hrvatsku mogu izvući iz krize rad, solidarnost, struka,sigurnost. Zato pamet uglavu u nedjelju, nema svatko ekskluzivno pravo na čovjekoljublje i domoljublje. Hrvatskoj treba čovjek od formata, spaja a ne razdvaja, u Lici ima mjesta za sve ljude da nas je još ovoliko. Zato nam treba sva pamet hrvatska na kup, samnom nije počelo sve niti će završiti. U borbi između muškarca i žene uvjek žene pobjeđuju. Neka izabere demokracija onog kojeg misli, ljudi prepoznaju ljude - kazao je Bandić.

Gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac dao je javnu podršku kanditatkinji iz Otočca Ivani Tomaš za ulazak u Sabor.

Izjavu za medije koju je Milan Bandić dao velikom broju novinara poslušajte i pogledajte na Facebook stranici našeg portala.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!