O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Izvanredna sjednica Stožera zaštite i spašavanja LSŽ-e.

1/1
Izvanredna sjednica Stožera zaštite i spašavanja LSŽ-e.
Izvanredna sjednica Stožera zaštite i spašavanja LSŽ-e.
Objavljeno: 17-10-2015

S obzirom na novonastalo stanje na terenu vezano za obranu od poplava na području Grada Otočca i Grada Gospića te Općina Karlobag i Perušić, na prijedlog DUZS-Područnog ureda Gospić župan Ličko-senjske županije Milan Kolić sazvao je 16. listopada 2015. Izvanrednu sjednicu Stožera za zaštitu i spašavanje Ličko-senjske županije, koja se s početkom u 15 sati održala u prostoru HGSS-Stanica Gospić.

Članovi Županijskog stožera utvrdili su da su Stožeri zaštite i spašavanja Grada Gospića i  Grada Otočca prema razvoju sitacije na terenu, odradili sve potrebne zadaće i aktivnosti, dok se stanje na terenu i dalje prati uz stalnu suradnju s Hrvatskim vodama.

Operativne snage zaštite i spašavanja i dalje su u stanju pripravnosti, dok postoji potencijalna opasnost na ugroženim područjima.

Stožer zaštite i spašavanja Ličko-senjske županije suosjeća sa stanovništvom  koje je  na bilo koji način bilo pogođeno na poplavom ugroženim područjima  i ostaje otvoren za sve njihove daljnje potrebe i svaku pomoć. Također Stožer zahvaljuje na korektnoj suradnji i zalaganju svim službama koje se bave zaštitom i spašavanjem, a koje su u ovoj situaciji  bile angažirane na terenu, kao i Stožerima zaštite i spašavanja Grada Otočca i Grada Gospića na svim odrađenim zadaćama.

 

STOŽER ZAŠTITE I SPAŠAVANJA

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Podijeli novost na društvenim mrežama!