O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu

1/11
Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu
Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu Članovi HMK Otočac na međunarodnom natjecanju u Sarajevu
Objavljeno: 04-10-2015

OTOČAC - Članovi HMK Otočac ne miruju nii ovaj vikend . Kako su prerasli okvire Hrvatskih natjecanja po prvi puta su se uputili na međunarodno Hard Enduro natjecanje u Sarajevu gdje zastupaju kako Republiku Hrvatsku tako i Grad Otočac. Na natjecanju kao natjecatelji sudjeluju Goran Bukovac, Dino Mileusnić, Alen Manjerović, Ivan i Emil Kotvica, a u svojstvu izbornika i menagera predvodi ih Dinko Gomerčić.

Završetkom prvog dana Days of Revenge 2015, kvalifikacije na specijalnom testu prologu najbrže su odvozili Miloš Novaković iz Srbije, Tomislav Marić iz Hrvatske ( Zadar) i Goran Bukovac iz Hrvatske ( Otočac ) . Najbrži BiH vozači su bili Damir Hairlahović i Petar Bagarić. Kvalifikacije su prošle bez ijednog incidenta i što je najvažnije bez ozbiljnijih povreda.

Prvog dana natjecanja od zapaženijih rezultata Hrvatskih vozača iz Otočca izdvojiti ćemo Gorana Bukovca satrećim najboljim prolaznim vremenom u ukupnom poretku i prvim prolaznim vremenom u klasi Hobby, Ivana Kotvicu sa trećim najboljim prolaznim vremenom u klasi Hobby i Dinu Mileusnića sa trećim najboljim prolaznim vremenom u klasi Expert. Vozači iz Otočca su za glavnu utrku koja se održava danas izborili dobre startne pozicije pa se nadamo i dobrim rezultatima utrke.

Sretno svim takmičarima i da se kućama vrate zdravi i sretni !

Zoran Orešković

Podijeli novost na društvenim mrežama!