O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".

1/13
Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".
Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".Članovima HMK Otočac dodijeljeno priznanje "THE BEST HELPERS".
Objavljeno: 14-09-2015
Prošlog vikenda na natjecanju Extreme Lika 2015 u Srbu sudjelovalo je 254 natjecatelja iz 8 država, od toga u klasi Expert 70 natjecatelja, u klasi Hobi 89 natjecatelja, u klasi Veteran 45 natjecatelja i u klasi Team 50 natjecatelja.

Prvog dana natjecanja u petak, 12.rujna vozio se Prolog (natjecanje za bolje startno mjesto za utrku idući dan 13.09.) pri čemu se Bukovac Goran izborio za 66 startnu poziciju, Kotvica Ivan za 129 startnu poziciju, Mileusnić Dino i Alen Manjerović za 157 startnu poziciju i Kotvica Emil za 185 startnu poziciju.

Drugog dana utrke 13.09. u klasi Expert HMKO nije imao svojih natjecatelja. U klasi Hobby Goran Bukovac se plasirao na 12 mjesto od 89 natjecatelja pri čemu je skupio 14 CP od mogućih 14 CP i stazu prešao za 02:51 h od dopuštenih 6 h. U klasi Hobby Ivan Kotvica se plasirao na 35 mjesto od 89 natjecatelja pri čemu je skupio 14 CP od mogućih 14 CP i stazu prešao za 04:12 h od dopuštenih 6 h. U klasi Team Mileusnić Dino i Manjerović Alen su se plasirali na 8 mjesto od 25 timova pri čemu su skupili 14 CP od mogućih 14 CP i stazu prešli za 04:23 h od dopuštenih 6 h.
U klasi VETERAN (Hobby 40+) Emil Kotvica se plasirao na 35 mjesto od 45 natjecatelja pri čemu je skupio 12 CP od mogućih 14 CP za dopušteno vrijeme od 6 h.

 
Za posebne zasluge u pomoći oko protočnosti utrke u Help zonama organizator je ostatku članova HMKO dodijelio priznanje pod nazivom "THE BEST HELPERS".
 
Zoran Orešković
Podijeli novost na društvenim mrežama!