O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

ŽP Šport Podbrezovana na Plitvicama

1/1
ŽP Šport Podbrezovana na Plitvicama
ŽP Šport Podbrezovana na Plitvicama
Objavljeno: 30-08-2015

Jedan od najboljih svjetskih klubova, ŽP ŠPORT PODBREZOVÀ iz Slovačke, predvođena najboljim svjetskim igračem Vilmošom Zavarkom je došao na prijateljsku utakmicu sa našim klubom u sklopu priprema za nadolazeću sezonu.
Osvajači dvije Lige prvaka i jednog Svjetskog kupa te 16-oruki prvaci Slovačke su u Zagrebu i Plitvicama boravili 4 dana u kojima su odigrali tri pripremne utakmice. Na rasporedu su uz naše Medvjede bili i oni zagrebački, popularni KK Medveščak 1958 te prvaci Hrvatske – KK Zaprešić. Upravo su ih naši prijatelji iz predgrađa Zagreba jedini i pobjedili te su sa odličnom igrom najavili vrlo neizvjestan Svjetski kup u Bačkoj Topoli koji se igra krajem rujna.

U petak rano ujutro su dečki iz KK Plitvice odveli Slovake u obilazak Nacionalnog parka Plitvička jezera gdje su ih  dobro “zagrijali” za popodnevnu utakmicu.

Na početku utakmice su domaćini iskoristili priliku te kao znak zahvale za iznimnu podršku ženskom i muškom kuglačkom klubu Plitvice uručili plakete Dragani Franjković – predstojnici Podružnice ugostiteljstva i hotelijerstva, Kristini Kranjčević – voditeljici Hotela Jezero u čijem je sklopu kuglana te Borisu Luketiću – načelniku Općine Plitvička jezera koji nas prate u svim segmentima. Dan prije je plaketa uručena i Ravnateljici Javne ustanove Nacionalni park Plitvička jezera Nataliji Božičević od koje imamo veliku podršku kako u organizaciji ovakvih događaja pa tako i u redovnom poslovanju kluba. I ovim putem još jednom Vam svima zahvaljujemo!

Prigodni pokloni su uručeni i svim igračima kao i vodstvu gostujućeg kluba, a priliku su iskoristili igrači osobno kako bi se zahvalili dosadašnjem predsjedniku KK Plitvice Marku Sekuliću te dosadašnjem tajniku Mati Petroviću koji su na ovim funkcijama bili prvih 8 godina postojanja te su učinili mnogo za ovaj klub.

Što se tiče same utakmice, gosti su odigrali vrlo kvalitetno pa je tako već u prvom bloku igrača Milan Tomka postavio novi neslužbeni rekord kuglane (656) koji je trajao dok na stazu nije izašao maestro i najbolji svjetski igrač Vilmoš Zavarko. Višestruki svjetski prvak je srušio 666 čunjeva što mu je i najbolji rezultat tokom priprema u Hrvatskoj. Skoro do kraja ga je pratio Erik Kuna koji je srušio odličnih 641 čunj. Gosti su postavili i neslužbeni rekord kuglane (3711), a napomenimo da službeni rekord kuglane drži KK Zaprešić (3609).

Kod naših Medvjeda je najbolji bio Safet Falatović sa 570, a ukupan rezultat je znatno ispod svih rezultata u dosadašnjim pripremnim utakmicama.

Ipak, sigurni smo da su naši dečki odigrali kvalitetno onu drugu utakmicu, a to je organizacija i priprema da se gosti osjećaju kao kod kuće.

Koliko su gosti oduševljeni i zadovoljni pokazuje i podatak da je naš klub pozvan na najjači svjetski turnir – ŽP CUP u slovačkoj Podbrezovi koji se održava u drugoj polovici kolovoza svake godine.

Ovim putem zahvaljujemo gostima na pozivu te im obećavamo da se vidimo dogodine u Slovačkoj.

KK Plitvice

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!