O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Fashion show,ples,bebe i utrke u Senju

1/20
Fashion show,ples,bebe i utrke u Senju
Fashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u SenjuFashion show,ples,bebe i utrke u Senju
Objavljeno: 14-08-2015

Jučer je u organizaciji Humanitarne udruge "Bura",Turističke zajednice Grada Senja i senjske missice Tanje Mlinarić, održan 4.Cross Senj, utrka beba, utrka odraslih i Fashion show.

Prekrasne djevojke na pisti predvodile su II pratilja Zadarske županije Tanja Mlinarić i druga pratilja za Miss Hrvatske Anja Bijelić.

U zabavnom programu nastupile su pjevačice Katarina Čopić i Valentina Tomljanović, a kao i uvijek program je obogatila plesna škola Maya s Dance Nation.

Pobjednicima crossa i utrka beba pripale su vrijedne nagrade.

Djevojke su nosile kreacije Tvornice trikotaže i konfekcije "Neda" Senj, Desiinie, Nakit "Bura",Neva, ve Magelić i Dajane Vuksan.

Sponzori ovog hvale vrijednog  projekta su Planet Obuća, Una Coco Vanna, FS Vlatka i Vesna, Caffe bar Križ, Caffe bar Bilao, MB Mala Maris, Fotoklub Tražilo, TKD Senj i HIR d.o.o. Senj.

Cijeli program vodila je simpatična i lijepa Biljana Ikić.

 

 Zoran Hapčo Pika

 Foto : Dinko Brozičević

Podijeli novost na društvenim mrežama!