O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kajakom po Gacki - divota!

1/5
Kajakom po Gacki - divota!
Kajakom po Gacki - divota!Kajakom po Gacki - divota!Kajakom po Gacki - divota!Kajakom po Gacki - divota!Kajakom po Gacki - divota!
Objavljeno: 09-08-2015

Kajakarenje Gackom postaje sve popularnije. Promatramo iz dana u dan nove grupe kajakaša kako se spuštaju nizvodno Gackom, srećemo ih obavezno na dijelu gdje je Gacka najbliža cesti – na Rašću.

Kao dokaz prilažemo i ovih nekoliko fotografija. Društvene mreže polako se inače pune slikama Gacke s Gacke, pa se ne možemo ne zapitati, znali jesmo da je Gacka krasna, ali zar zbilja tako divno izgledaju obala, mostići, vodeno bilje, vrbe i ostalo raslinje uz vodu kad se fotografiraju s rijeke? Da, doživljaj je zbilja poseban….

Koliko je poznato, kajake iznajmljuju poduzeće Gacka i Velebit aktivnosti. Na obje web stranice kajakarenje se reklamira kao idealna zanimacija za obitelj na odmoru u Gackoj.

Cijenu smo pronašli na stranici Velebita i rentanje kajaka zbilja nije skupo, a dobije se besplatno sva potrebna dodatna oprema, osiguranje i još CD s fotografijama.

Pronašli smo i da se na stranici popusti.hr (najbolji popusti na jednom mjestu) kajakarenje na Gacki u ponudi tvrtke Velebit aktivnosti reklamira kao ponuda dana s cijenom od samo 69 kuna za dvoje odraslih i dijete u trajanju do 3 sata uz uključenu opremu (za usporedbu kanuing na Kupi za jednu osobu s ručkom s popustom od 54 posto košta 119 kuna). Dodajmo i da Velebit aktivnosti rentaju i bicikle za vožnju biciklističkim stazama Gacke i Velebita.

Oprostit ćete nam ovu malu reklamu jer ipak je ljeto, a radi se o zanimljivom ljetnom sadržaju.

 

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!